logo entete


H Αθηνά ο Δίας

Αthina Odiαs PhD

Πνευματική ψυχοθεραπεύτρια
Εκλεγμέμη "σύμβουλος του μήνα" τον Αύγουστο 2013 από τον ιστότοπο AVS (αλλά μόνο στα γαλλικά)Δύο καλά sites (αλλά μόνο στα γαλλικά)
Μέντιουμ-πνευματίστρια στο Παρίσι ειδικευμένη στη μετενσάρκωση, στην επαφή με τον πνευματικό καθοδηγητή σας (και όχι φύλακα άγγελο) και στην ανάδρομη ύπνωση."Θάνατος, μαύρος αδερφός. Θάνατος, θα γίνω αθάνατος"


Εκλεγμέμη "σύμβουλος του μήνα" τον Αύγουστο 2013 από τον ιστότοπο AVS (αλλά μόνο στα γαλλικά)

Iστότοπος


Εργαζόμουν με τα ηλεκτρονικά περιοδικά MCV και RTV (αλλά μόνο στα γαλλικά)


Εργάζομαι επίσης με το περιοδικό Numerologia (αλλά μόνο στα γαλλικά)

Έχω αυτό το χάρισμα (που προτιμώ να αποκαλώ ταλέντο) από την πολύ μικρή μου ηλικία. Είχα την τύχη να μεγαλώσω σε μία οικογένεια που δεν εναντιώθηκε ποτέ στην εμφανιζόμενη τότε ικανότητά μου, παρότι δεν την κατανοούσε.


Στην Αρχαία Ελλάδα, εκεί άρχισαν όλα για την ψυχή μου, γι ' αυτό και της αποτίω τιμή με το σημερινό μου όνομα.

Κατ' αρχάς διάλεξα ένα επάγγελμα, από τα πιο κλασσικά. Στην ηλικία περίπου των 22-23 χρόνων, μία μέντιουμ είχε προβλέψει την εξέλιξή μου σ' αυτόν τον τομέα, και μάλιστα ότι γύρω στα 40 μου θα έμπαινα στον επαγγελματικό χώρο, κάτι που μέχρι τα 35 μου απέρριπτα συνεχώς.

Η ζωή όμως επρόκειτο να με συνεφέρει : με την μακροχρόνια ασθένεια της μητέρας μου, το 2009, με έκανε να αξιολογήσω διαφορετικά το ενδιαφέρον μου για την δουλειά μου και να επανεκτιμήσω τις προτεραιότητες της ύπαρξής μου. Όσο η μητέρα μου πλησίαζε προς την άλλη όχθη,τόσο εγώ επιδιδόμουν στη νέα αυτή πνευματική αναζήτηση.


Λίγο πριν τον θάνατό της είχα πάρει την απόφασή μου, την οποία επέσπευσε η αναχώρηση και του πατέρα μου, το 2012, αναμενόμενη μεν, απότομη ωστόσο, εξ αιτίας ενός καρκίνου σχετικά αστραπιαίου (5 μήνες).

Δεν ασχολούμαι με απόκρυφα έργα και σας προτρέπω να είστε δύσπιστοι, κυρίως αν έρχονται σε αντίθεση με το αυτεξούσιο (ελευθερία βούλησης).


Σήμερα οι ικανότητές μου είναι οι εξής:Eίμαι ειδικευμένη στο Συμβόλαιο ψυχής (Δρόμο ζωής) και στη ζωή της ψυχής. Σε αυτό το πλαίσιο, σας προτείνω :


Είτε μία συζήτηση πάνω στο θέμα (ξεκινώντας από 50 ευρώ την συνεδρία) για να πάτε απευθείας στη σελίδα πατήστε εδώ,


Είτε θεωρητικά μαθήματα (ξεκινώντας απο΄25 ευρώ την ώρα) για να πάτε απευθείας στη σελίδα πατήστε εδώ.πνευματικός καθοδηγητής ( και όχι φύλακας άγγελος ) από μία ειδικευμένη μέντιουμ-πνευματίστρια


Είμαι μέντιουμ-πνευματίστρια ειδικευμένη στην επικοινωνία με τον πνευματικό σας καθοδηγητή που εσφαλμένα ονομάζεται φύλακας  άγγελος. Στην ανάδρομη ύπνωση και τον πνευματισμό είναι κοινώς αποδεκτό ότι ο φύλακας άγγελος είναι ένας άνθρωπος που έχει αποβιώσει πρόσφατα (σύμφωνα με την ανθρώπινη μέτρηση του χρόνου) που συνήθως προέρχεται από το οικογενειακό περιβάλλον και που διατηρεί κάποια σχέση μαζί σας. Αυτό το συναισθηματικό δέσιμο, με όλη την αγάπη που μπορεί να ενέχει, καθιστά τον φύλακα άγγελο προστάτη σας.


Αντιθέτως, ο πνευματικός σας καθοδηγητής, ή μάλλον οι πνευματικοί σας καθοδηγητές, καθότι έχετε πολλούς, παρεμβαίνουν με διαφορετικό τρόπο. Ο πνευματικός καθοδηγητής σας συνοδεύει ήδη πριν από τη γέννησή σας και συνεχίζει καθ’ όλη τη διάρκεια της ζωής σας. Επίσης, είναι εκείνος που θα σας υποδεχτεί μετά τον σωματικό σας θάνατο. Πρόκειται για μια ψυχή πιο έμπειρη απ’ ό,τι ένας φύλακας άγγελος, η οποία επέλεξε να ειδικευτεί στην καθοδήγηση άλλων ψυχών. Κάποιοι παραψυχολόγοι αντιστρέφουν αυτούς τους ορισμούς, οι πνευματικοί καθοδηγητές, όμως, είναι αυτοί που μόλις ανέφερα. Ο πνευματικός σας καθοδηγητής, όντας σε απόλυτη αρμονία με το κυριότερο καθήκον του -πράγμα καθόλου τυχαίο- θα σας βοηθήσει να βελτιωθείτε σε πνευματικό επίπεδο. Όπως ένας μέντορας, βρίσκεται δίπλα σας για να συνδράμει στην πνευματική σας εξέλιξη, χωρίς, ωστόσο, να έχει την υποχρέωση να σας προστατεύει συστηματικά, όταν τυχόν βιώνετε κάποια δυσάρεστη εμπειρία (ανεργία, διαζύγιο, κ.α.).


Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον πνευματικό σας καθοδηγητή (άλλο πράγμα από τον φύλακα άγγελο) ή αλλιώς ον του φωτός, μπορείτε να επισκεφτείτε την αντίστοιχη καρτέλα «Πνευματικός Καθοδηγητής».
Μέντιουμ πνευματίστρια;


Μέσα στο πλαίσιο αυτής της ανταλλαγής, εξηγώ ότι με τη λέξη "μέντιουμ", εννοώ ένα άτομο επαγγελματία (όπως στη δική μου περίπτωση) ή όχι, ικανό να επικοινωνεί με τα όντα της άλλης πλευράς του παραπετάσματος, είτε με το αίσθημα είτε με την όραση, την ακοή, την αυτόματη γραφή κ.τ.λ...

Η λέξη πνευματιστής -ίστρια δεν αφορά, τουλάχιστον σ' αυτό τον ιστότοπο, την θεωρία του Hippolyte Rivail, αλλά την δυνατότητα να έρχεται κανείς σε επαφή με τους νεκρούς.


Ακόμη, μην ξεχνάτε να ενημερώνεστε στην στήλη "επικαιρότητα", μήπως βρίσκομαι σε άδεια(και βέβαια έχω κι εγώ διακοπές, προκειμένου να είμαι με την οικογένειά μου!) ή σε οποιαδήποτε άλλη εκδήλωση.
Αναδρομή ύπνωση / πνευτατική ύπνωση


Η αναδρομή μέσω ύπνωσης (RH) και η αναδρομή σε προηγούμενες ζωές (LBR) θα σας οδηγήσουν σε μια προηγούμενη ζωή (ή σε μια από τις προηγούμενες ζωές σας) ενώ θα μεταφέρει την ψυχή σας σε έναν κόσμο ο όποιος βρίσκεται χρονικά ανάμεσα σε δύο μετενσαρκώσεις.Προσοχή: Στο πλαίσιο μιας επίσκεψης είτε πρόκειται για επιτόπια είτε εξ αποστάσεως (μέσω τηλεφώνου), θα πρέπει να είστε σε θέση να καταλαβαίνετε απταίστως αμερικανικά αγγλικά ή γαλλικά (που είναι η μητρική μου γλώσσα). Θα πρέπει να είστε επίσης σε θέση να καταλαβαίνετε τις αποχρώσεις του λεξιλογίου όταν θα σας μιλώ κατά τη διάρκεια της συζήτησης για τον κόσμο του αόρατου. Αν δε γνωρίζετε τι σημαίνει η λέξη "οδηγός" ή η έννοια των "περασμένων ζωών" στην γλώσσα του Οδυσσέα Ελύτη, θα σας παρακαλούσα να μην με επισκεφτείτε ή να έρθετε με έναν διερμηνέα (με δική σας χρέωση) για την επίσκεψη.