entete logo


H Αθηνά ο Δίας

Αthina Odiαs PhD
Δρόμος ζωής ή συμβόλαιο ψυχής και επαφή με τον πνευματικό καθοδηγητή σας (και όχι φύλακα άγγελο)

Κάθε άτομο, πριν μετενσαρκωθεί, διαλέγει το "πρόγραμμα ζωής ", αυτό που επιθυμεί να μάθει, τα εμπόδια που επιθυμεί να υπερπηδήσει. Όλα δεν είναι παγιωμένα, κάθε άλλο. Και οι σταθμοί που σημαδεύουν την ζωή μας δεν είναι χαραγμένοι πάνω στο μάρμαρο.

Πιστεύω στο αυτεξούσιο(ελευθερία βούλησης). Εσείς και μόνο εσείς είστε κύριοι του πεπρωμένου σας.

Ένας άντρας επιλέγει ως μητέρα του μία μητέρα αυταρχική για να κυριαρχεί της ελευθερίας του. Από την άλλη πλευρά, οι γονείς δεν επιβάλλουν κανένα καταναγκασμό, γιατί το άτομο πρέπει να αναπτύσσεται χωρίς τους συνήθεις περιορισμούς που θέτουμε σε ένα παιδί. Οι τρόποι αυτοί συμπεριφοράς μπορούν να ταιριάζουν με τον δρόμο ζωής σας, σαν να 'ναι οι δύο όψεις του ίδιου νομίσματος.


Δρόμος ζωής


Επιδιώκοντας την πνευματική μας πρόοδο "προγραμματίζουμε" τι θα μάθουμε στη ζωή από την γέννησή μας έως τον θάνατό μας. Ο δρόμος ζωής ρίχνει φως πάνω στα εμπόδια και στους σκοπούς που είναι άμεσοι, δηλαδή σ' αυτούς που πρόκειται να αντιμετωπίσουμε αμέσως μετά. Οι προοπτικές διαφέρουν βέβαια, αν είστε ένας φοιτητής 20 χρονών ή ένας διευθυντής 59 χρονών...και οι σκοποί επίσης.

Μέσα στο πλαίσιο του δρόμου ζωής μπορώ, αν χρειαστεί, να καταφύγω στη μαντεία. Να ξέρετε ότι αυτό θα συμβεί ελάχιστα και δεν θα την επικαλεστώ παρά μόνο αν αυτό μπορεί να ασκήσει κάποια επίδραση στις παρούσες δραστηριότητές σας.


Οι καθοδηγητές


Ή όντα φωτεινά, φύλακες άγγελοι,οι ονομασίες τους είναι απειράριθμες. Συνιστούν την οντότητα ή τις οντότητες που επιστατούν στην πνευματική σας εξέλιξη και προστασία.

Οι περισσότεροι άνθρωποι δεν μπορούν να τους δουν, να τους νοιώσουν ή να τους ακούσουν. Το γεγονός αυτό καθόλου δεν σημαίνει ότι αυτοί δεν βρίσκονται πλάι σας για να σας βοηθούν. Έχω την ικανότητα να μιλώ μαζί τους και να σας μεταφέρω τα μηνύματά τους.


Συμβόλαιο ψυχής


- Το συμβόλαιο ψυχής ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ συνεδρία μαντείας! Δεν θα εστιάσω στο μέλλον σας. Ίσως αναφερθώ σε αυτό, ως θέμα ωστόσο παραμένει δευτερεύον.


- Το συμβόλαιο ψυχής ΔΕΝ ΣΥΝΙΣΤΑ επίσκεψη στον ψυχίατρο, μοιάζει ΩΣΤΟΣΟ με την ψυχοθεραπεία σε ένα πνευματικό επίπεδο.


- Στο συμβόλαιο ψυχής καλείσθε να συμμετέχετε ΕΝΕΡΓΑ. Σας δίνω κάποιες οδηγίες για το πώς πρέπει να δουλέψετε και στη συνέχεια σε εσάς εναπόκειται εάν θα τις ακολουθήσετε ή όχι. Έχετε υπόψη σας ότι πληρώνομαι από εσάς για να σας υποδείξω μία πιθανή οδό, την οποία εσείς πρέπει να ακολουθήσετε και όχι εγώ.


- Το συμβόλαιο ψυχής ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ με τις εβδομαδιαίες επισκέψεις στον ψυχολόγο. Παρότι έχω πτυχίο (Masters) στην ψυχολογία, δεν προσφέρω τέτοιου είδους υπηρεσίες. Έρχεστε να με δείτε ΜΙΑ ΦΟΡΑ και ανάλογα με τη δουλειά που σας αναθέτω δεν χρειάζεται να ξαναέρθετε πριν από ΤΡΙΑ ή ΔΕΚΑ χρόνια το αργότερο, στην περίπτωση που αποφασίσετε να ξαναέρθετε.


- Στο πλαίσιο της συνεδρίας για το συμβόλαιο ψυχής μπορώ να έρθω σε επαφή με τους καθοδηγητές σας και να σας διαβιβάσω τα μηνύματά τους. Όχι μόνο μπορώ αλλά και έτσι θα γίνει, όπως στο 99% των συνεδριών μου.


- Το συμβόλαιο ψυχής θα μπορούσε να συγκριθεί με μια ΣΥΜΠΥΚΝΩΜΕΝΗ καρμική ψυχοθεραπεία, με την έννοια ότι διαρκεί όσο μία συνεδρία, κατά τη διάρκεια της οποίας σας εφοδιάζω με τα κατάλληλα εργαλεία για την πραγμάτωση του προσωπικού σας έργου.


Η προσωπική σας συμβολή


Η συνεδρία "Συμβόλαιο ψυχής" που είναι η ειδικότητά μου μπορεί, κατά κάποιον τρόπο να συγκριθεί με τις οδηγίες συναρμολόγησης ενός επίπλου. Έχετε τα κομμάτια από τα οποία αποτελείται το έπιπλο, γνωρίζετε ενστικτωδώς πώς θα είναι όταν συναρμολογηθεί, αλλά αδυνατείτε να τα βάλετε στη σωστή τους θέση. Δεν προβαίνω σε ΚΑΜΙΑ ΘΑΥΜΑΤΟΥΡΓΗ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ. Απλώς αρκούμαι στο να σας διαφωτίσω εξηγώντας σας ορισμένα πράγματα. Όπως καταλαβαίνετε η συναρμολόγηση του επίπλου είναι η δική σας πνευματική σας αποστολή που έχετε να φέρετε εις πέρας εδώ στη γη. Εγώ είμαι το εγχειρίδιο με τις οδηγίες χρήσεως, ακούτε τι έχω να σας πω και στη συνέχεια ανασκουμπώνεστε για δουλειά! Πλανάσθε εάν νομίζετε ότι έχετε μετενσαρκωθεί εδώ στη γη χωρίς λόγο....


Όροι και κανονισμοί


Δυνατότητα δύο επιλογών: είτε ολόκληρο το πρόγραμμα (συνήθως περιλαμβάνει τρία με πέντε θέματα) είτε «τα βασικά σε 20 με 30 λεπτά».

Αν επιλέξετε «τα βασικά», όπως το υποδηλώνει και ο όρος, θα επικεντρωθώ σε ένα και ΜΟΝΟ μήνυμα. Μπορεί να περιλαμβάνει μία ή περισσότερες προηγούμενες ζωές, ένα μέρος του προ γεννήσεως προγραμματισμού σας, ένα μέρος του δρόμου ζωής σας, ένα μέρος του συμβολαίου ψυχής σας ή/και επικοινωνία με τους πνευματικούς σας καθοδηγητές.


Οι τρεις όψεις (προγεννητικός προγραμματισμός, δρόμος ζωής και καθοδηγητές) αναγκαστικά αντιμετωπίζονται ως ένα σύνολο για τον ευνοήτο λόγο ότι αλληλοσυμπληρώνονται.


- Συνεδρία μέσω Skype:  πληρωμή με πιστωτική κάρτα (προσοχή στην πρόσθετη χρέωση Paypal) ή με επιταγή ΠΡΙΝ τη συνεδρία και ΜΕΤΑ τη νόμιμη πάροδο χρόνου σκέψης.


- Συνεδρία στο γραφείο (Παρίσι, 5ος τομέας): πληρωμή με επιταγή ή με μετρητά. Πιστωτικές κάρτες δεν γίνονται δεκτές.Και στις δύο περιπτώσεις οι συνεδρίες γίνονται μόνο με ραντεβού κατόπιν συνεννόησης.


Τιμές:


Επιλογή Α΄  (τα βασικά):  50€ (55€ με πιστωτική κάρτα)


Επιλογή Β΄ (ολοκληρωμένη συνεδρία): 150€ (160€ με πιστωτική κάρτα)


Για να πληρώσετε τη συνεδρία σας, πατήστε "Acheter"


Προσοχή: Στο πλαίσιο μιας επίσκεψης είτε πρόκειται για επιτόπια είτε εξ αποστάσεως (μέσω Σκάιπ), θα πρέπει να είστε σε θέση να καταλαβαίνετε απταίστως αμερικανικά αγγλικά ή γαλλικά (που είναι η μητρική μου γλώσσα). Θα πρέπει να είστε επίσης σε θέση να καταλαβαίνετε τις αποχρώσεις του λεξιλογίου όταν θα σας μιλώ κατά τη διάρκεια της συζήτησης για τον κόσμο του αόρατου. Αν δε γνωρίζετε τι σημαίνει η λέξη "οδηγός" ή η έννοια των "περασμένων ζωών" στην γλώσσα του Οδυσσέα Ελύτη, θα σας παρακαλούσα να μην με επισκεφτείτε ή να έρθετε με έναν διερμηνέα (με δική σας χρέωση) για την επίσκεψη.