entete logo


H Αθηνά ο Δίας

Αthina Odiαs PhD
Ύπνωση

Για τον πολύ κόσμο ένα πέπλο μυστηρίου καλύπτει την ύπνωση και πιο συγκεκριμένα την αναδρομή μέσω ύπνωσης και την αναδρομή σε προηγούμενες ζωές. Η αναδρομή μέσω ύπνωσης θα σας οδηγήσει σε μια προηγούμενη ζωή (ή σε μια από τις προηγούμενες ζωές σας), ενώ η αναδρομή σε προηγούμενες ζωές θα μεταφέρει την ψυχή σας σε έναν κόσμο ο όποιος βρίσκεται χρονικά ανάμεσα σε δύο μετενσαρκώσεις. Αυτή η διεργασία θα σας δώσει τη δυνατότητα να δείτε τις προ γεννήσεως επιλογές σας, να συνδιαλεχτείτε με τον καθοδηγητή σας κ.ο.κ. Θεωρητικά είναι επίσης δυνατή η μετάβαση σε μια μέλλουσα ζωή. Ανάλογα με την περιπλοκότητα όσον αφορά την τεχνική της εκάστοτε περίπτωσης, δέχομαι ή όχι να προχωρήσω αυτή τη διαδικασία.


Είμαι διπλωματούχος του αγγλικού Πανεπιστημίου του STAFFORDSHIRE όπου παρακολούθησα επί έναν χρόνο (σε άντιθεση με άλλα ψευδοσεμινάρια διάρκειας ενός μήνα στην καλύτετη περίπτωση...) το πρόγραμμα σπουδών του τμήματος Επιστημών Υγείας. Το δίπλωμά μου είναι αναγνωρισμένο από την Βρετανική Εταιρεία Κλινικής και Ακαδημαϊκής Ύπνωσης (British Society of Clinical and Academic Hypnosis), η οποία εκπαιδεύει γιατρούς, νοσοκόμους, ψυχολόγους, επαγγελματίες υγειονομικής περίθαλψης κτλ. και που με τη σειρά της είναι αναγνωρισμένη από την National Health Service (Εθνική Υπηρεσία Υγείας, αντίστοιχο του ΙΚΑ). Έχοντας ολοκληρώσει την εκπαίδευσή μου σε αυτό το πανεπιστήμιο, εν συνεχεία ειδικεύτηκα στις δύο προαναφερθείσες διεργασίες και έχω γράψει τρία εισαγωγικά κείμενα, τα οποία βρίσκονται στη διάθεσή σας και σας συμβουλεύω να τα διαβάσετε.

Το πρώτο κείμενο αφορά τις υπάρχουσες προκαταλήψεις πάνω στο θέμα αυτό. Το δεύτερο αφορά τις ερωτήσεις που συχνά τίθενται, ενώ το τελευταίο σας παροτρύνει να συλλογιστείτε το φαινόμενο της μετενσάρκωσης. Μπορείτε ελεύθερα να τα κατεβάσετε πηγαίνοντας στην καρτέλα Τύπος.

Προσοχή : αποτρέπω όσους θέλουν να δοκιμάσουν συτή τη συνεδρία μόνο « για την πλάκα ». Υπάρχουν συνέπειες : δυσάρεστες αναμνήσεις θα μπορούσαν να αναδυθούν στην επιφάνεια. Θα σας το εξηγήσω καλύτερα στην πρώτη μας συνάντηση.


Σε αντίθεση με τους περισσότερους συναδέλφους μου, χωρίζω τη συνεδρία της ύπνωσης σε δύο μέρη. Ο λόγος ; Ο σκοπός του πρώτου μέρους, που μπορεί να διαρκέσει από μία έως δύο ώρες, είναι να αποσαφηνίσω με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τις προσδοκίες σας και να κάνω μία σύντομη λίστα των πιο σημαντικών ανθρώπων στη ζωή σας, ώστε να μπορέσω να τους αναγνωρίσω κατά τη φάση της ύπνωσης. Κατά πάσα πιθανότητα εσείς γνωρίζετε (ή όχι) αυτό που θέλετε να ανακαλύψετε, εγώ όμως, όχι ! Επιπλέον, πράγμα άκρως αναγκαίο, αλλιώς δεν θα ήμουν σωστή επαγγελματίας, θα πρέπει να σας ρωτήσω και να μάθω για τυχόν φοβίες σας ή μπλοκαρίσματα συναισθηματικής φύσεως. Φανταστείτε τον φόβο που θα νιώσετε, εάν σας παροτρύνω « να φέρετε στον νου σας ένα ουράνιο τόξο που θα σας οδηγήσει μεσουρανίς σε σύννεφα που ακτινοβολούν το φως του ηλίου …». Όπως ένας θεραπευτής δεν μπορεί να επηρεάσει τη διαδικασία βίωσης των αναμνήσεών σας, κατά τον ίδιο τρόπο ούτε κι εγώ μπορώ. Είμαι και παραμένω το εργαλείο και, το τονίζω, μόνο το εργαλείο για να φτάσετε σε αυτό που επιθυμείτε. Σε καμία περίπτωση δεν μπορώ να κάνω αυτό το ταξίδι αντί για εσάς. Αφενός, επειδή αυτός δεν είναι ο ρόλος μου, και αφετέρου, επειδή πρόκειται για την επίλυση του δικού σας καρμικού προβλήματος και όχι του δικού μου.


Προκειμένου να επωφεληθείτε πλήρως της συνεδρίας, θα πρέπει να παραμείνετε συγκεντρωμένοι, ήρεμοι και χαλαροί καθ’ όλη τη διάρκειά της. Σκόπιμο είναι να αποτινάξετε οποιαδήποτε προκατάληψη σχετικά με την ύπνωση. Επίσης, καλό είναι να μην έχετε υψηλές προσδοκίες. Αφήστε ελεύθερο το πνεύμα σας και ξεχάστε τις προκαταλήψεις. Κατ’ αυτόν τον τρόπο θα μπορέσετε να βιώσετε μια από τις πιο αυθεντικές εμπειρίες.


Θα υποβληθείτε σε κάποιες ασκήσεις ύπνωσης προκειμένου να δω τις αντιδράσεις σας. Δεν υπάρχουν σωστές ή λανθασμένες απαντήσεις, παρά μόνο πράξεις ως απάντηση σε ένα συγκεκριμένο ερέθισμα που θα σας προκαλέσω εγώ.


Αυτοί λοιπόν είναι οι κύριοι λόγοι για την αναγκαιότητα του πρώτου μέρους. Με το πέρας της πρώτης συνεδρίας τακτοποιείτε την οφειλή σας και κανονίζετε το δεύτερο ραντεβού. Εν συνεχεία, στη δεύτερη συνάντησή μας, λαμβάνει χώρα μία ανασκόπηση (ανάλογα με την περίπτωση, μπορεί να διαρκέσει και μέχρι 90 λεπτά) προκειμένου να εγκλιματιστείτε. Η συνεδρία αυτή καθεαυτή μπορεί να διαρκέσει από μία έως δύομισι ώρες (κατά μέσο όρο η διάρκεια είναι 75 λεπτά). Θα κλείσουμε τη δεύτερη συνάντησή μας με έναν απολογισμό.


Προσοχή: αν και διπλωματούχος υπνοθεραπεύτρια, δεν είμαι γιατρός ούτε ψυχίατρος και ως εκ τούτου απλώς προσφέρω τη βοήθειά μου σε όσους βρίσκονται σε φάση ανάρρωσης, όπως άλλωστε συμβαίνει στις περιπτώσεις μη ιατρικής ψυχοθεραπείας. Σε ΚΑΜΙΑ περίπτωση δεν θα πρέπει να εγκαταλείψετε την τρέχουσα θεραπεία σας, ούτε να διακόψετε τις επισκέψεις σας σε ειδικό του ιατρικού τομέα. Προς αποφυγήν οποιασδήποτε παρεξήγησης, ένα έγγραφο θα υπογράφεται, το οποίο θα ορίζει την παροχή υπηρεσιών μου διαχωρίζοντάς την ξεκάθαρα από ιατρική εξέταση.


Τιμή: στο Παρίσι μία συνεδρία (και όχι δύο), διάρκειας περίπου τριών ωρών, κοστίζει κατά μέσο όρο 300 ευρώ. Η τιμή μου για μία πλήρη εξέταση, διάρκειας από 4 έως 6 ώρες (σε δύο συναντήσεις) είναι 350 ευρώ. Όσον αφορά την εξόφληση, μπορείτε να καταβάλετε το ποσό είτε με επιταγή είτε σε μετρητά. Η πληρωμή σε δύο δόσεις είναι δυνατή με τον εξής τρόπο: κατά την πρώτη μας συνάντηση καταβάλλετε 175 ευρώ, είτε σε μετρητά είτε με επιταγή, και τα υπόλοιπα 175 ευρώ μόνο με επιταγή που θα εξαργυρωθεί στο τέλος του επόμενου μήνα.


Απόδειξη θα σας δοθεί στο τέλος της πρώτης συνάντησης, εφόσον το ζητήσετε. Η καταβολή ολόκληρου του ποσού των 350 ευρώ γίνεται ακόμη και σε περίπτωση άρνησης να προχωρήσετε στο δεύτερο μέρος. Έχετε υπόψη σας ότι δεν πρόκειται για δύο συνεδρίες, αλλά μόνο για μία, την οποία χωρίζω σε δύο μέρη, και που σκοπό έχει την καλύτερη προετοιμασία σας, όπως ήδη σας εξήγησα. Προς ενημέρωσή σας, η ωριαία αμοιβή είναι χαμηλότερη από τη μέση ωριαία αμοιβή μίας συνεδρίας μαντείας στο Παρίσι (100 ευρώ). Η συνεδρία που σας προτείνω περιλαμβάνει « έναν δρόμο ζωής » (150 ευρώ), « τις παρελθούσες ζωές » (100 ευρώ) κι άλλα πολλά, εφόσον θα νιώσετε αυτό που εγώ, ως μέντιουμ-πνευματίστρια, νιώθω κατά τις συνομιλίες μου με όντα του φωτός ή νεκρούς. Στην τιμή συμπεριλαμβάνεται η καταγραφή της συνεδρίας και η αποθήκευσή της σε στικάκι USB, η παροχή του οποίου δεν προβλέπεται και γι’ αυτό παρακαλείσθε να το φέρετε εσείς.