entete logo


H Αθηνά ο Δίας

Αthina Odiαs PhD
Σεμινάρια με θέμα τις παρελθούσες/μέλλουσες ζωές
Εάν επιθυμείτε να εμβαθύνετε σε αυτό το θέμα, το οποίο είναι και η ειδικότητά μου, σας προτείνω σεμινάρια είτε εξ αποστάσεως (μέσω Skype) είτε στο γραφείο μου (Παρίσι, 5ος τομέας). Το σεμινάριο διαρκεί 55 λεπτά περίπου. Αποτελείται από δύο μέρη : 60% με 90% θεωρία –που είναι, σημειωτέον, ο πρωταρχικός σκοπός του σεμιναρίου- και στη συνέχεια πρακτική εφαρμογή είτε στο άτομό σας, είτε σε ένα κοντινό πρόσωπο ή ακόμη και σε ένα ιστορικό πρόσωπο ή μια διασημότητα. Βασίζομαι ως επί το πλείστον στην πείρα μου ως μέντιουμ-πνευματίστρια, ειδικευμένη στο συμβόλαιο ψυχής, στην ανάδρομη ύπνωση που ασκώ ως υπνοθεραπεύτρια, καθώς και στα γραπτά Αγγλοσαξόνων ειδικών που αναφέρονται στο εν λόγω θέμα, όπως οι Michael Newton, Robert Schwartz, Brian Weiss, Andy Tolminson, Ian Lawton και Lorraine Flaherty.


Όπως είναι αναμενόμενο, αντικείμενο του σεμιναρίου είναι οι παρελθούσες ζωές σας, οι μέλλουσες και αυτές που βρίσκονται ανάμεσα σε δύο ζωές (η ψυχή άνευ σώματος). Η προσέγγιση αυτών των θεμάτων μπορεί να γίνει στο πλαίσιο ενός και μόνο σεμιναρίου (χωρίς ιδιαίτερη εμβάθυνση ελλείψει χρόνου) ή περισσότερων. Προσφέρεται επίσης η δυνατότητα προσέγγισης άλλων, διαφορετικών θεμάτων στο πλαίσιο ενός σεμιναρίου διάρκειας 55 λεπτών. Παρατίθενται εν είδει παραδείγματος ορισμένα από τα θέματα προς ανάλυση :


η προετοιμασία της ψυχής εν όψει του θανάτου του σώματος


η έλευση κοντινών προσώπων (οικογένεια και φίλοι)


η αναχώρηση της ψυχής


τα πνεύματα «βαμπίρ», άλλα παρόμοια πνεύματα και άλλες σχετικές φοβίες


η ανάπαυση της ψυχής


η ανασκόπηση της ζωής


οι οικογένειες των ψυχών


οι αδελφές ψυχές


οι πνευματικοί καθοδηγητές και οι έμπειροι καθοδηγητές


η καθημερινή απασχόληση των ψυχών


πιθανές ειδικότητες


το συμβούλιο των πρεσβυτέρων και το ανώτατο συμβούλιο


η πηγή/ η πρώτη αρχή


η περίπτωση των αυτοχείρων και των άθεων


η ζωή των εγκληματιών : δολοφόνοι, τρομοκράτες κ.τ.λ.


η προετοιμασία μιας νέας ζωής


η προετοιμασία για την επιτυχή αντιμετώπιση καινούργιων προκλήσεων


η επιλογή ενός σώματος, ενός τόπου, μιας εποχής και μιας οικογένειας


οι τελευταίες ετοιμασίες και τα σημάδια αναγνώρισης


το φαινόμενο της μετενσάρκωσης, όπως το βλέπουν οι πολλοί και οι ειδικοί


η μετενσάρκωση και οι κύριες θρησκείες (χριστιανισμός, ισλάμ, ιουδαϊσμός, βουδισμός, ινδουισμός)


τι εννοούμε με τον όρο μετενσάρκωση/μετεμψύχωση στο πλαίσιο του εσωτερισμού ;
Δυνατότητα πληρωμής με πιστωτική κάρτα μέσω Paypal (έχετε υπόψη ότι υπάρχει πρόσθετη χρέωση), με επιταγή ή με μετρητά.


Σεμινάρια μέσω Skype : με πιστωτική κάρτα μέσω Paypal (έχετε υπόψη ότι υπάρχει πρόσθετη χρέωση) ή με επιταγή.


Σεμινάρια στο γραφείο: με επιταγή ή με μετρητά.

Σε κάθε περίπτωση τα σεμινάρια γίνονται μόνο με ραντεβού κατόπιν συνεννόησης.
Τιμές :


Επιλογή Α΄: ένα δοκιμαστικό μάθημα, 55 λεπτά: 45€ (47€ με πιστωτική κάρτα)


Επιλογή Β΄: τρία δοκιμαστικά μαθήματα, 3 φορές 55 λεπτά: 100€ (104€ με πιστωτική κάρτα)


Επιλογή Γ΄: επτά μαθήματα διάρκειας 55 λεπτών έκαστο: 200€ (208€ με πιστωτική κάρτα)


Επιλογή Δ΄: δέκα μαθήματα διάρκειας 55 λεπτών έκαστο: 250€ (260€ με πιστωτική κάρτα)


Για να πληρώσετε τη συνεδρία σας, πατήστε "Acheter"

Προς τους Έλληνες της Ελλάδας και τους Ελληνοκύπριους της Κύπρου : οι άνωθι τιμές δεν ισχύουν για εσάς. Λόγω της περιορισμένης μου γνώσης των ελληνικών, η τιμή ανέρχεται στα δεκαπέντε ευρώ τα ενενήντα λεπτά. Παρακαλείσθε να επικοινωνήσετε μαζί μου μέσω μέιλ πριν την καταβολή οποιουδήποτε ποσού.


- Στην περίπτωση που θελήσετε την επιλογή Δ΄ ύστερα από το δοκιμαστικό μάθημα των 55 λεπτών, έχετε έκπτωση 20€ στην τιμή των 250€, δηλαδή 250€-20€ = 230€, (+ 10€ αν πληρώσετε μέσω Paypal). Η έκπτωση αυτή ισχύει εάν επιλέξετε την αγορά του πακέτου των 10 μαθημάτων εντός των 30 ημερών αμέσως μετά το δοκιμαστικό μάθημα.


- Στην περίπτωση που θελήσετε την επιλογή Δ΄ ύστερα από τα τρία δοκιμαστικά μαθήματα των 55 λεπτών, έχετε έκπτωση 25€ στην τιμή των 250€, δηλαδή 250€-25€ = 225€, (+ 10€ αν πληρώσετε μέσω Paypal). Η έκπτωση αυτή ισχύει εάν επιλέξετε την αγορά του πακέτου των 10 μαθημάτων εντός των 30 ημερών αμέσως μετά το πέρας των τριών δοκιμαστικών μαθημάτων.Προς τα άτομα που αντιμετωπίζουν οικονομικά προβλήματα: για τους Έλληνες διαμένοντες στην Ελλάδα και τους Ελληνοκύπριους διαμένοντες στην Κύπρο κατόπιν παρουσίασης των απαραίτητων διακαιολογητικών (από ΟΑΕΔ, πρόσφατη βεβαίωση μισθοδοσίας ή οποιοδήποτε άλλο σχετικό έγγραφο), η τιμή ενός μαθήματος ανέρχεται στα πέντε ευρώ έκαστο για την αγορά πακέτου πέντε μαθημάτων, συν την πρόσθετη χρέωση πενήντα λεπτών (το 2016) σε περίπτωση πληρωμής μέσω Paypal. Εάν επιθυμείτε το μάθημα να γίνει στα αγγλικά ή στα γαλλικά, τότε η διάρκειά του δεν θα ξεπερνά τα 55 λεπτά. Σε κάθε περίπτωση παρακαλείσθε να επικοινωνήσετε μαζί μου μέσω μέιλ (στα ελληνικά, αγγλικά, ισπανικά ή γαλλικά) προκειμένου να κανονίσουμε τα πρακτικά ζητήματα σχετικά με της ημερομηνίες των μαθημάτων, τα δικαιολογητικά και την πληρωμή.Διευκρίνιση: στόχος ξεκάθαρος είναι η απόκτηση της γνώσης. Εννοείται ότι πρόκειται για τη δική μου οπτική, την οποία μοιράζεται η συντριπτική πλειονότητα των υπνοθεραπευτών ειδικευμένων στην ανάδρομη ύπνωση, καθώς και των μέντιουμ-πνευματιστών. Σε καμία περίπτωση δεν σας υποχρεώνω να ασπαστείτε τα πιστεύω μου, ούτε προσπαθώ να διαδώσω απόψεις άλλων.